Mini Cooper Forum banner
61 - 71 of 71 Posts
Discussion starter · #64 ·
Image

Image

Musiałem wykonać PDR (bezsensowną naprawę wgnieceń) w specjalistycznym warsztacie blacharskim dzięki jakiemuś idiocie, który najwyraźniej nie dba o innych ludzi ani o ich dumę i radość.

100 funtów uboższy, ale idealna naprawa (nie pokazano tutaj, dodam później)

Discussion starter · #65 ·
Image

Image

Musiałem wykonać PDR (bezsensowną naprawę wgnieceń) w specjalistycznym warsztacie blacharskim dzięki jakiemuś idiocie, który najwyraźniej nie dba o innych ludzi ani o ich dumę i radość.

100 funtów uboższy, ale idealna naprawa (niewidoczna tutaj, dodam później)
Haha, bezsensowne powinno brzmieć "bezkolizyjne" [emoji23]

Discussion starter · #67 ·
Zdecydowałem się na jednoetapową korektę czarnego wykończenia fortepianu za pomocą mezerna 3500, a następnie pokryłem je powłoką Gyeon Q2 Trim. Zrobiłem to samo z innymi plastikowymi elementami wykończeniowymi. Zadowolony z efektu. Nie będę się oszukiwał, że zawirowania powrócą w mgnieniu oka, pomimo ostrożnego obchodzenia się z nimi podczas mycia/suszenia

Discussion starter · #70 ·
Musiałem mieć to samo na moich drzwiach z powodu jakiegoś idioty. To niesamowite, co potrafią zrobić, moje kosztowało 140 funtów, ponieważ nie mogli użyć metody prętowej z powodu obecności prętów za wgnieceniem. Musieli użyć metody kleju i zakładki
Genialne, prawda...nie! Zawsze dobrze, jeśli farba nie jest potrzebna, ponieważ a) droższa b) dopasowanie może być trudne (nie powinno być, ale często widać)

Co ciekawe, kupiłem zestaw kleju i zakładek do Corsy mojego syna, ale nigdy nie udało mi się go wypróbować. Nie miałem ochoty "testować" na moim samochodzie! [emoji51]

61 - 71 of 71 Posts